Begivenheder

I Demokrati Garage skaber vi rammer og aktiviteter, der viser, at demokrati er noget, vi alle kan deltage i – året rundt. Vi giver borgere, besøgende og beslutningstagere mulighed for at indgå aktivt i demokratiske debatter og formater.

Her kommer både demokratinørder, organisationer, forskere og studerende til aktivister, borgere og politikere, som kan mødes på tværs af livssyn og interesse for sammen at udvikle og styrke demokratiet – både i hverdagen og vores institutioner.

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Hvad skal der gro på Rentemestervej?

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

Holder du til på Rentemestervej eller i omegnen? Eller er du interesseret i hvordan man sætter gang i lokal grøn omstilling og styrker nabofællesskaber?

Skovgro holder arbejdsmøde i Hal 3

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

Skovgro planter skove, der beskytter drikkevandsboringer og øger biodiversitet ved hjælp fra medlemmer og frivillige.

Terminator i RoboClub

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

RoboClub slutter sæsonen af med James Camerons mesterværk "Terminator" fra 1984, som desværre er uhyggelig aktuelt: Hvad sker der, hvis en AI føler sig truet? Kom og se eller gense den ultimative apokalypse.

Uldsalg med Hedestrik

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

Køb dansk rå uld, som kan bruges til dogmestrik (strik af rå uspundet uld) og høre om deres projekt. Hvis du er interesseret at lære at dogmestrikke kan du også få en intro.

EM på Flere Fugle

Flere Fugle Rentemestervej 57

EM 2024 på Flere Fugle ⚽️❤️🤍

Celebration of the Futures

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

Come celebrate the one-year anniversary of ANTICIPATE with a "Celebration of the Futures"

Andelsgaarde Farmers Market

Med klassisk fredagsbar-stemning inviterer vi og Demokrati Garage alle til en festlig og grøn start på weekenden. Vi bringer landet ind til byen med vores forpagtere på gårdene, som sælger friske og solmodne grøntsager. I baren sælges der kolde drikkevarer, som man kan nyde sammen med en fredagssnak i Demokrati Garages hyggelige gårdområde. Denne gang vil vi også have surdejsworkshop og aktiviteter med borgerbageriet!

Musikbingo – Greatest Hits

Flere Fugle Rentemestervej 57

Du kan komme til god gammeldags bingo/banko, hvor du skal få bingo i forskellige musiknumre indenfor aftenens givne tema.

Gratis