Begivenheder

I Demokrati Garage skaber vi rammer og aktiviteter, der viser, at demokrati er noget, vi alle kan deltage i – året rundt. Vi giver borgere, besøgende og beslutningstagere mulighed for at indgå aktivt i demokratiske debatter og formater.

Her kommer både demokratinørder, organisationer, forskere og studerende til aktivister, borgere og politikere, som kan mødes på tværs af livssyn og interesse for sammen at udvikle og styrke demokratiet – både i hverdagen og vores institutioner.

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Beskyt Høsteriet: Høringssvars Café

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

Vi har brug for hjælp til at råbe Aarhus Kommune op og fortælle dem om vigtigheden af at værne om små lokale producenter og det liv de bidrager med i nærområdet.

Gratis

Keramik-workshop

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

Vi skal arbejde med den japanske kuri nuki-teknik, hvor vi skaber en kop, ved repetitivt at fjerne materiale, til din kop dukker frem fra klumpen af ler. 

350

Verdens Bedste Morgen i Demokrati Garage

Kom og vær med d. 6. September kl.7:30-9!
En morgen hvor vi sætter fokus på konstruktive nyheder! Traditionen tro uddeler vi Verdens bedste nyheders avis og skaber god stemning fra morgenstunden!

Gratis

Vær med til at fejre høstfest

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

Vi gentager succesen fra sidste år – og holder igen i år Høstfest lørdag d. 14 september!

Democracy Drinks #4

Demokrati Garage Rentemestervej 57, Kbh NV

Kom med til Democracy Drinks, hvor demokratisektoren mødes og deler indsigter, og sætter ting i gang. En sektor på tværs af systemdemokratiet og hverdagsdemokratiet, hvor eksperter, beslutningstagere, fagpersoner og aktivister, deler nyeste demokratiforskning, undersøgelser, strategier, projekter, lovgivning og ideer.

Gratis