Begivenheder

I Demokrati Garage skaber vi rammer og aktiviteter, der viser, at demokrati er noget, vi alle kan deltage i – året rundt. Vi giver borgere, besøgende og beslutningstagere mulighed for at indgå aktivt i demokratiske debatter og formater.

Her kommer både demokratinørder, organisationer, forskere og studerende til aktivister, borgere og politikere, som kan mødes på tværs af livssyn og interesse for sammen at udvikle og styrke demokratiet – både i hverdagen og vores institutioner.

Indlæser Begivenheder

« All Events

Lokal omstilling i praksis – hvordan gør vi det? – En eftermiddag med aktivist og forfatter Rob Hopkins

13. september — 14:00-19:00

- Gratis

Dato: 13. september 2024

Dagen er arrangeret af Renten, We Do Democracy, BloxHub og Demokrati Garage

 

Der er to muligheder for deltagelse:

 

Første mulighed for deltagelse: Lokal omstilling i praksis – hvordan gør vi det?

Tid:14:00 – 16:00

Sted: Demokrati Garage, Rentemestervej 57

Arrangementet foregår på engelsk.

I byer, nabolag og veje på tværs af Danmark, finder folk sammen for at omstille dem til steder for bæredygtigt liv. På workshoppen dykker vi ned i den praksis der skal til for at skabe den omstilling sammen med Rob Hopkins. Han er Transition-bevægelsens medstifter og ansigt udadtil og ekspert i at handle og bringe fællesskaber sammen for at skabe forandring. Læs mere om Rob

På workshoppen arbejder vi med Rentemesterkvarteret og det nyopstartede RENTEN initiativ som konkret case, men spørgsmålene og diskussionerne er relevante for alle der arbejder med omstilling af lokalområder.

RENTEN er et initiativ, der er startet af en håndfuld mennesker på og omkring Demokrati Garage. Ambitionen er at arbejde for en transformation af nabolaget hvor vi bor, arbejder og lever på måder der opfylder alles behov, samtidig med at vi holder os inden for de planetære grænser. Rentemestervej er 2,4 kilometer lang, holder til i et af Københavns mest diverse områder Nordvest – både i forhold hvem der bor her, erhverv og boform. Demokrati Garage er byens mødested og værksted for demokratiinnovation og deltagelse og et samlingssted for transformation af Nordvest.

Tilmeld dig her

 

Anden mulighed for deltagelse: RENTEN fællesspisning og lancering

Tid: 17:30 – 19:00

Sted: Demokrati Garage, Rentemestervej 57

Arrangementet foregår både på dansk og engelsk

Er du nysgerrig på, hvordan man styrker lokale fællesskaber og hvordan en retfærdig, grøn omstilling kan se ud på gadeplan? Kom til en gratis fællesspisning med naboer, ildsjæle og nye interesserede.

Arrangementet byder på gratis fællesspisning, konkret arbejde med en del af Rentemestervej og en samtale mellem Rob Hopkins, medstifter af Transition-netværket, som vil dele erfaringer med ‘transition streets’ fra rundt om i verden, og Zakia Elvang, medstifter af Demokrati Garage og demokratirådgiver.

Aftenbegivenheden er åben for alle, om man allerede er involveret eller nysgerrig, lokal er boende andetsteds.

Tilmeld dig her

Detaljer

Dato:
13. september
Tidspunkt:
14:00-19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

Demokrati Garage
We Do Democracy
Renten Planteservice

Detaljer

Dato:
13. september
Tidspunkt:
14:00-19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

Demokrati Garage
We Do Democracy
Renten Planteservice