Begivenheder

I Demokrati Garage skaber vi rammer og aktiviteter, der viser, at demokrati er noget, vi alle kan deltage i – året rundt. Vi giver borgere, besøgende og beslutningstagere mulighed for at indgå aktivt i demokratiske debatter og formater.

Her kommer både demokratinørder, organisationer, forskere og studerende til aktivister, borgere og politikere, som kan mødes på tværs af livssyn og interesse for sammen at udvikle og styrke demokratiet – både i hverdagen og vores institutioner.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvad skal der gro på Rentemestervej?

16. juni — 14:00-17:00

Holder du til på Rentemestervej eller i omegnen? Eller er du interesseret i hvordan man sætter gang i lokal grøn omstilling og styrker nabofællesskaber?

Så kom og hør hvordan du kan være med til at gøre Rentemestervej til byens grønneste og mest livlige gade når vi holder opstartsmøde med ’Rentens planteservice’ den 16. juni kl. 14-17.

Her kan du møde dine naboer og aktører fra Rentemestervej, @Utterslev Moses Venner, @Jordens Skole og være med til at kortlægge vejens nye grønområder. Eftermiddagen byder også på en kompostworkshop, sodavand fra @FRAK og gratis fællespisning.

Med ’Rentens Planteservice’ får beboere blandt andet adgang til hjemmehørende og spiselige planter og frø til at beplante deres egne områder i lokalområdet og ikke mindst sparring og et socialt fællesskab med andre nysgerrige fra nabolaget.

Projektet er en del af Renten – Transition Nordvest, en større vision om at skabe mere liv og fællesskab på vejen, hvor lokale beboere og aktører er med til at drive forskellige projekter, der både styrker det sociale og den grønne omstilling i lokalområdet.

Vi glæder os!

Følg med på demokratigarage.dk

Detaljer

Dato:
16. juni
Tidspunkt:
14:00-17:00

Sted

Demokrati Garage
Rentemestervej 57
Kbh NV, 2400
+ Google Maps

Arrangør

Renten Planteservice

Detaljer

Dato:
16. juni
Tidspunkt:
14:00-17:00

Sted

Demokrati Garage
Rentemestervej 57
Kbh NV, 2400
+ Google Maps

Arrangør

Renten Planteservice