Begivenheder

I Demokrati Garage skaber vi rammer og aktiviteter, der viser, at demokrati er noget, vi alle kan deltage i – året rundt. Vi giver borgere, besøgende og beslutningstagere mulighed for at indgå aktivt i demokratiske debatter og formater.

Her kommer både demokratinørder, organisationer, forskere og studerende til aktivister, borgere og politikere, som kan mødes på tværs af livssyn og interesse for sammen at udvikle og styrke demokratiet – både i hverdagen og vores institutioner.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Andelsgaarde Farmers Market

28. juni — 16:00-19:00

Kom til årets 2. Andelsgaarde Farmers Market i Demokrati Garage.
Vi glæder os til at invitere indenfor i Demokrati Garage endnu en gang. Konceptet er det samme som sidst. Med klassisk fredagsbar-stemning inviterer vi og Demokrati Garage alle til en festlig og grøn start på weekenden. Vi bringer landet ind til byen med vores forpagtere på gårdene, som sælger friske og solmodne grøntsager. I baren sælges der kolde drikkevarer, som man kan nyde sammen med en fredagssnak i Demokrati Garages hyggelige gårdområde. Denne gang vil vi også have surdejsworkshop og aktiviteter med borgerbageriet!
Til at stille sulten vil et af Københavns bedste bagerier, Flere Fugle, servere hjemmelavede pizzaer.
Til vores farmers market er der altså en genial mulighed for at sætte handling bag ordene i klimakampen! Vi får kun det madssystem, som vi selv er villige til at skabe som forbrugere. Så husk indkøbsnettet.
Vi ses!

Detaljer

Dato:
28. juni
Tidspunkt:
16:00-19:00
Hjemmeside:
Læs mere & deltag

Arrangører

Andelsgaarde
Demokrati Garage

Detaljer

Dato:
28. juni
Tidspunkt:
16:00-19:00
Hjemmeside:
Læs mere & deltag

Arrangører

Andelsgaarde
Demokrati Garage